Exclusivitate: Mihaela Draghici reprezinta Romania la World Blogging Forum Vienna 2010

Prima editie a World Blogging Forum a avut loc la Bucuresti in 2009 si a fost locul de intalnire a peste 30 de bloggeri din toata lumea. Editia World Blogging Forum 2010 are loc la Viena si este realizat impreuna cu A1 Telekom Austria.

Mihaela Draghici este unul dintre organizatorii si autorii conceptului World Blogging Forum lansat pentru prima oara in Romania, sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu. Prima editie a avut invitati din tari precum S.U.A., Argentina, Germania, Franta, Italia, Turcia, Georgia, Armenia si chiar China.

World Blogging Forum Viena 2010 va fi organizat sub forma unor group-sessions, in care participantii vor discuta pe marginea „Global Communication Trends 2010 to 2020”, „An in-depth look at the future of digital media”, „Politics, Education, Work and Health: The role of digital media in future societies” si „Trends in media usage/production in the next ten years”.

Printre participantii la discutii se numara cateva din persoanele care au impartasit din know-how-ul si experienta lor in digital media in cadrul World Blogging Forum 2009, de la Bucuresti. Alaturi de Matthias Luefkens, jurnalist de business si asociat al World Economic Forum, Davos, Eric Dupin, unul dintre cei mai cunoscuti tech-bloggeri din Franta, sau Andrea Vascellari, CEO itive.net, vor participa si nume noi, precum Hans Kullin din Suedia, Nicole Maennl, Social web-consultant din Germania si multi altii.

One thought on “Exclusivitate: Mihaela Draghici reprezinta Romania la World Blogging Forum Vienna 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *